Please wait...

НАЕМ НА ДРОН

ВИДЕО И ФОТО ЗАСНЕМАНЕ С ДРОН


DJI Mavic PRO

Включва :
Дрон :DJI Mavic PRO
Един пилот (оператор)
 


DJI Inspire 1 PRO basic

Включва :
Дрон : DJI Inspire 1 PRO
Камера  : Zenmuse X5 16MP
Обектив : DJI MFT 15 mm
Един пилот (оператор)
Ангажимент до 2 часа


DJI Inspire 1 PRO Plus

Включва :
Камера : Zenmuse X5 16MP
Обектив : DJI MFT 15mm
Един пилот (оператор)
Ангажимент до 12 часа
 


DJI Osmo

Включва :
Дръжка : DJI OSMO
Камера : Zenmuse X3 12MP
Оператор
 


DJI Osmo PRO

Включва :
Дръжка: DJI OSMO
Камера : Zenmuse X5 16MP
Обектив : DJI MFT 15 mm
Оператор
 


DJI Phantom 4 PRO

Включва :
Дрон DJI Phantom 4 PRO
Един пилот (оператор)

За да получите информация отностно цените на пакетите и всякаква друга информация за услугите ,които предлагаме ,моля не се колебайте да се свържете с нас !

-DJI Inspire 1 е в категорията на професионалните системи за аерофотография. 12MP-ловата му камера с 4К видео резолюция ще ви осигури перфектните кадри, а триосната стабилизация няма да позволи трептения и размазване на видео по време на заснемане. Повече информация за дрона и камерата, можете да намерите ТУК

-DJI Osmo PRO  е професионална система за снимане от ръка ,разполагаща с 16MP камера ,поддържаща видео с 4К  Ulra HD резолюция, сензор 4/3 , сменяема оптика и обектив 15mm f/1.7 подходящ за снимки дори и при слабо осветление.Камерата е в комплект с жирскопично стабилизирана глава ,благодарение на която движението е плавно и без излишни трептения. сензор 4/3 , сменяема оптика и обектив 15mm f/1.7 подходящ за снимки дори и при слабо осветление.Повече информация ТУК.

-Всяка една услуга включва абсолютно всичко необходимо ,за да получите перфектено изглеждащо видео с резолюция до 4К (3840x2160) и невороятно качествени снимки отново с резолюция до 4К ,но и RAW формат ,който ви позволява удивитело детайлна обработка на снимката.
При нужда,към всеки един пакет ,може да се добави втори оператор .Това се налага при по-сложни полети ,като например следване на обект в движение или по дълги кадри ,където голямата прецизност е от значение.